Wij houden van Corona niet…

“Uh mam, niet te dichtbij, Coronaaa, weet je wel.”
Ook Kit weet precies de regels tegen Corona. Niet te dichtbij, niet knuffelen, als je verkouden bent thuis blijven. Met als gevolg dat Kit al twee keer thuis heeft gezeten sinds de school is begonnen. Gelukkig is Bink ook al voor de tweede keer thuis en weten we onderhand heel goed hoe we thuis afstand moeten houden. Helaas begrijpt Kit dit niet als ze zelf tegen je aan het praten is en gek doet. Want zo krijg ik vaak genoeg een lik over mijn neus en ligt Kit daarna helemaal dubbel. Lekker Corona-proof dus. Terwijl ze daarvoor iedereen er op wijst afstand te houden.

Het is zo een dag.. We vinden het stom.. Stom dat er thuis gebleven moet worden omdat je een snotneus hebt, stom dat het kouder wordt, en stom dat het gaat regenen als je net wilt basketballen. Dit is vooral voor Bink, want zelf heb ik helaas niet zo de behoefte om nu te gaan basketballen. Welke behoefte ik wel heb? Pepernoten en Netflix, een lekker rock concert en bier, een dance festival en zwetende mensen.. Maar dat gaat blijkbaar dus nog wel even duren.
Bink en ik hangen op de bank en staren allebei een beetje in het niets. “Stomme Corona” is het enige wat we zeggen..

We hebben geluk gehad dat we in de zomer met zijn allen nog zoveel leuke dingen hebben kunnen doen! Wij zijn lekker met zijn vijf op vakantie geweest, en hebben het ontzettend lekker gehad. Onze sportschool kon gelukkig weer snel open en hier kunnen we elke dag weer met ontzettend leuke en lieve mensen lekker trainen.
Maar toch.. Vandaag vinden we het stom! Of om in Kit haar woorden te spreken “Wij houden van Corona niet!”

Morgen weer een nieuwe dag…

Een gedachte over “Wij houden van Corona niet…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.