Sterallures

We staan ‘weer’ in de krant, helemaal goed! Vrijdag voelde als een rare dag.. Was aan het werk, maar kon mij slecht concentreren. Ben erg benieuwd naar wat er gaat komen. Aankomende donderdag heb ik een afspraak bij Ten Pages, kennismaking en even doornemen wat ik aan zou kunnen gaan passen aan het manuscript. Ik zag mijzelf al in onze Spaanse vakantievilla op het balkon met mijn laptop mijn manuscript verbeteren. Espresso er naast, zonnetje, windje, heerlijk!
Helaas zal de werkelijkheid wat minder mooi zijn aangezien 3 kinderen nog steeds hard werken is. Ik een stijve nek en een ‘verlamde’ schouder krijg van nog geen kwartier op mijn laptop. De espresso gewoon een ouderwetse pot koffie is en ik meer van schaduw dan van zon houd..
Maar, aan mijn manuscript werken ga ik! En daar heb ik super veel zin in… Ook spannend want ik ga zeker kritiek krijgen. En dat kan best lastig zijn als het om zoiets persoonlijks gaat.
Ten Pages gaat nu op zoek naar de juiste uitgever, dus daar ben ik ook erg benieuwd naar.

Kit en ik zijn in ieder geval druk met het oefenen van onze handtekening. En we zijn bij de volgende mijlpaal in Kit haar ontwikkeling: gewone kusjes!! Geen spetterende, ziektekiemverspreidende, DNA-uitwisselende sproeikussen meer. Maar echte kusjes…. Toch leuk voor haar fans straks bij het Boekenbal 🙂

20120804-085220.jpg

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.