Oeps…..

Dus.. Kit haar amandel zou de 17e geknipt worden….

Wordt ik net gebeld door de KNO-arts: “Ja, Kit wordt natuurlijk morgen geopereerd…”. Huhhh, egnie!! Maar jawel, de dokter had natuurlijk weer gelijk! Heb ik het dus weer gepresteerd om het verkeerd op te schrijven in mijn agenda. Maar gelukkig belde deze lieve dokter vandaag even op om het één en ander door te nemen. Anders hadden wij morgenochtend nog lekker thuis gezeten en zou de dokter klaar staan met zijn schaar. Wachtend op Kit….

Wanneer gaat dit warrige nou over?? Ik heb het zondag gepresteerd om mijn handtas (dat klinkt truttig..) op de auto te laten staan die naast onze stond geparkeerd. En het niet eens doorhebben!! Werd nadat we al een uur thuis zaten gebeld door een vriend van ons:”Dus, jouw tas stond hier op de parkeerplaats .” Owh owh…..

Maar goed, dit wordt vanavond werken, want ik denk dat het er morgen niet echt van komt. Weet dat het een ingreep van niets is hoor.. Maar heb nu iets te vaak mee gemaakt dat je voor een simpel iets naar het ziekenhuis ga en vervolgens pas een paar dagen later er uit kom omdat er iets gebeurt wat eigenlijk ‘nooit’ gebeurt. Nee, niet aan denken.. het is maar amandelknippen, ze komt morgen direct naar huis en heeft nérgens last van…..
(WHHHAAAAAAAAA!!!!!!)

Geplaatst in: 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.