Het boek 3.0

20121022-212619.jpg

Elke avond ben ik druk bezig met het schrijven van Mijn Kit heeft Down. Ik ben erg blij met de keuze die ik, samen met Ten Pages, heb gemaakt om het boek te herschrijven. Het gaat erg lekker en ben zo trots op wat ik allemaal al op papier heb gekregen.
Voor sommige mensen is het een “teleurstelling” dat het boek er nog niet is, want die wilden het voor de aankomende feestdagen geven of krijgen. Maar… Het boek wordt er alleen maar beter op ;)!

Ik heb met Ten Pages afgesproken dat ik eind oktober de eerste versie in ga leveren. Dus ik ben druk bezig met mijn laptopje op schoot en Voetbal International op de achtergrond. Op één of andere rare manier vind ik het heerlijk om te schrijven met van die keutelende oude wijven op de achtergrond. Bedankt mannen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.