Kit “Big Sistah”

Kit wordt grote zus!! Samen met Bink kan zij ongeveer vanaf half januari de baas spelen over een nieuw broertje. Alhoewel, Bink en Kit kennende zullen ze vooral erg lief zijn en willen stoeien. Dus daar moeten we in het begin even wat op bedenken .

Ik ben nu 14 weken zwanger en heb de vlokkentest achter de rug. Deze wees uit dat er geen chromosomale afwijkingen zijn. Daarnaast zag de combinatietest er ook goed uit. Dat deze bij Kit er ook helemaal goed uit zag vergeten we gewoon ff. Al het goede nieuws is welkom!!! Blijf het erg spannend vinden allemaal. Zo een bevalling neemt natuurlijk ook behoorlijk wat zorgen met zich mee. Helaas kon de gynaecoloog niet op mijn voorstel in gaan: begin december onder narcose en maak me maar 2 weken na de bevalling wakker.. Dus moet ook deze weer bewust mee maken .

Kit heeft weer een stapje in haar ontwikkeling gemaakt. Sinds gister komt ze vooruit op haar loopautootje!!! Joepie! Heeft een maand of 4 oefening nodig gehad. Maar ze heeft het door en gaat heel netjes een recht parcour door huis (sturen is nog iets te lastig). Vooruit en achteruit… En het allerbelangrijkste: ze heeft er erg veel lol in!!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.