Eenmaal, andermaal……

De afgelopen weken gaat alles in een sneltreinvaart. Sinds ik het manuscript van Mijn Kit heeft Down op Ten Pages heb gezet krijg ik bijna constant mail en Facebook berichtjes. Heerlijk, druk en intensief, want ik probeer iedereen persoonlijk te bedanken voor het kopen van aandelen. Want hoe lief is het dat iedereen zo betrokken is en geld in ons steekt. Zo plat is het natuurlijk… Vrienden, kennissen, bekenden en ook onbekenden hebben de moeite genomen om zich aan te melden (waar ik zelf al hekel aan heb) en dan allerlei handelingen te doen om geld over te maken naar een nog onbekend project. Zó lief!! Waar ik vooral zo blij mee ben is dat iedereen ons dit zo gunt. Zo bijzonder!! Iedereens betrokkenheid bij de geboorte van Kit heeft ons al door moeilijke tijden gesleept. Nu worden we doorgesleept naar ‘de droom’ die we waar proberen te maken.

Doordat we in de krant hadden gestaan voelde ik me helemaal een bekende Zaankanter… Op het schoolplein, zwembad, supermarkt: overal werd wel wat gezegd. Tijdje terug reed ik bijna een fietser dood (hij fietste ook véél te hard). Het eerste wat ik dacht was: “was toch geen aandeelhouder..?” Hahahaha! Dat moet je niet hebben natuurlijk!

Het is wel belangrijk dat we nog genoeg mee maken om over te blijven schrijven. En gelukkig gebeurt dit nog steeds.. Zo ben ik ik er vandaag achtergekomen dat we een wegloop-downie hebben. Wilde ik zo graag dat Kit zou gaan lopen, ik heb het geweten! Ik was er al bang voor hoor, Kit is heel ondernemend. Zet je Bink op het fietspad achter en hij gaat niet verder dan een straal van 10 meter. Zelfs als hij even een verdieping lager gaat in huis, zegt hij al: “Als je me zoekt ben ik even beneden!” Kit niet, Kit ontsnapt, Kit rent, klimt en duikt! En die korte pootjes blijken een stuk sneller te kunnen dan hoe ze er  uit zien. En zodra ze ook maar een beetje ondeugend doet, lacht ze je midden in je gezicht uit. Leuk hoor…voorkant_superbink

Voor Bink begint het “hele boek-gebeuren” van Kit soms een beetje lastig te worden. Ik was er wel al bang voor en was eigenlijk niet van plan er al te veel tegen hem over te zeggen. Maar door de krant en alle andere dingen die er  om heen gebeuren weet hij het toch. Dus die begon er laatste een beetje verdrietig over dat hij ook zo graag wilde dat ik een boek over hem (en Dex) schreef…  En dat hij ook met een foto (met Dex en papa) in de krant kwam. En dat er ook van hem flyers worden gemaakt die in winkels liggen. Tsja, ik snap het! Zou ik ook willen, hij is ook een kanjer! Heb hem uitgelegd dat het boek over ons allemaal gaat, maar dat is niet helemaal genoeg. Waarom staat dan alleen Kit op de voorkant?? Dus toen heb ik een boek laten maken met hem in de hoofdrol, als superheld. Helemaal te gek en hij was ook superblij ermee. Alleen…. toen ik ging voorlezen, en toen ging het alleen maar over Superkid…. Uhhh… OEPS!! Gelukkig weet hij wel wat Engels en geloofde hij ons snel. Nu zit hij elke keer vol bewondering zijn boek te “lezen’.

We zitten nu op bijna 1300 aandelen, heel veel dus! Maar er moeten er nog veel meer verkocht worden… Helaas wordt het nu wat rustiger met de verkoop en ga ik alle mailtjes missen. Ondertussen ben ik druk bezig met het boek en natuurlijk mijn blog. Want daar hoop ik stiekem nog steeds mee ontdekt te worden. Ik zou namelijk zo graag voor een blad of website willen schrijven….. Dus MAMA, Ouders van Nu, Kek, … Kom maar op 😉

 

 

2 gedachten over “Eenmaal, andermaal……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.