Doorsnee

Oké… waar ik nog steeds heeeeel af en toe, een klein beetje stiekem moeite mee heb: foto’s van kinderen in (mode)bladen en op websites… Ben lid van de MAMA, en die kinderen zien er mij eigenlijk een beetje te gewoon uit. Dat ik net bevallen was vond ik het moeilijk om naar kleine blonde meisjes te kijken (had helemaal geen beeld van te voren hoe Kit er uit zou zien, hahahaha!).

Nu ben ik online kadootjes aan het kopen voor de Sint. Tsja, als werkende mama probeer je overal tijd mee uit te sparen. En daar kom je ook allemaal van die normale kinderen tegen. En sites met leuke kleren, dan zie je allemaal van die lange magere kinderen. En ik heb ook altijd gedacht dat Kit zo zou zijn. Tot ze geboren was, … en nu besef ik dat het altijd een kleine, peervormig meisje blijft. Ook fantastisch hoor, want ik hou van haar vorm! Maar wat ben ik toch oppervlakkig dat ik er dan toch stiekem naar kijk en denk, .. mijn Kit wordt nooit zo ….

En het is heus niet dat ik haar wel zo wil laten worden, echt niet! Kit is uniek in haar Kit zijn. Ik ken geen één kind die met zoveel enthousiasme en aparte polsslag kan zwaaien. Echt, ze zou zo koningin kunnen worden. Wie weet Kit, wie weet.

Nou klaar met het terugdenken aan het afgelopen jaar, klaar met het kijken naar hoe het ook had kunnen zijn (gelukkig doe ik dat niet heel vaak..). Alhoewel, ben bezig met Kit haar babyboek, dus om die af te krijgen moet ik wel terugdenken aan het laatste jaar. En ja, dan ga je ook automatisch denken aan hoe het ook had kunnen zijn. Nee, klaar.. Klaar, klaar!!!

Geplaatst in: 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.